Selecteer een pagina

Over Mark

Trainer & CoacH

Na 25 jaar IT kennis-overdracht, krijg ik daar nog steeds een warm gevoel bij, neem contact met me op, om dat ook te ervaren.

 

 Mijn verhaal

Als persoon:
Mijn naam is Mark Buikes en ik houd van mensen om mij heen. Samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in een klein dorp naast Amsterdam.

Als trainer:
In de jaren 90 volgde ik een training voor netwerkbeheerder en werd geraakt door het vak als trainer. De eerste jaren heb ik vooral veel praktijkgerichte trainingen gegeven om systeembeheerders op te leiden. Vanaf 2002 ben ik meer de focus gaan leggen op theoretische trainingen in combinatie met coaching op de werkvloer.

Wat onderscheidt mij als trainer:
Gezien de grote diversiteit aan trainingen binnen de IT heb ik veel kennis die ik tijdens mijn trainingen kan combineren. In combinatie met het empathisch vermogen en humor is bijna elke trainingsdag een feestje voor mij als docent als voor de cursisten. Zelf vind ik dit belangrijk voor een optimaal leereffect. Elke training die ik geef wil ik volgende keer nog beter doen, niet omdat het nu niet goed ging, maar omdat ik niet vast wil roesten in dezelfde manier van lesgeven.
Op een dynamische manier wil ik praktijksituaties van cursisten combineren met de theorie. Ook vragen die buiten de scope van de training vallen neem ik graag mee.

Wat kunt u verwachten:
Een goede training moet zichzelf altijd terug kunnen verdienen. De kennis die u op doet moet leiden tot verbreding of vernieuwing van inzichten.
In een tijdperk waarin alles om ons heen heel snel verandert, is kunnen meegroeien de beste manier; alles zelf uitzoeken kost heel veel tijd en meer geld.
Als u een training bij Skills2Grow.nl volgt kunt u verwachten dat naast het certificaat van deelname ook de leerdoelen van de training worden behaald. Mocht er een examen gedaan kunnen worden dan zal ik u goed voorbereiden.