Selecteer een pagina

Lean in de praktijk

In deze training maak je kennis met Lean, waarbij korte stukjes theorie en achtergrondinformatie worden afgewisseld met levendige praktijksituaties. Levendig, omdat het jóuw praktijksituaties zijn. Door alle facetten van Lean denken en werken te doorlopen en bij elke stap de link te leggen met jouw eigen praktijk, zie je welke waarde Lean toevoegt.

In voortdurend gesprek met elkaar en onder begeleiding van een ervaren trainer, ga je de waardestroom (flow) van jouw organisatie analyseren.
Je gaat kijken naar mogelijkheden voor continue verbetering, volgens de Kaizen methodiek. Vervolgens zoomen we in op de verschillende vormen van verspilling.
Hoe herken je die?Hoe kun je die verspilling verbannen naar de verleden tijd? Vervolgens ga je, aan de hand van jouw waardestroom en de gevonden verspillingen, een uitwerking maken van hoe je dit volgens Lean kunt aanpakken. In deze oefening komt alle theorie samen in jouw praktijksituatie.

Aan het eind van deze training loop jij dus de deur uit – of sluit je jouw computer af – met je eigen toepassing voor Lean werken in jouw werksituatie.

Prijs is 605,- euro inclusief BTW (500,- excl. BTW)

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 24 2024

Tijd

09:30 - 16:00

Kosten

605.00
Mark Buikes

Organisator

Mark Buikes
Telefoon
020-3699745
Email
Mark@Skills2Grow.nl
Website
https://skills2grow.nl/over-mark/